3 oktober 2019

Vetvlekken op de muur jouw grote irritatie? De oplossing is er!  

Vetvlekken op de muur jouw grote irritatie? De oplossing is er!  

Altijd maar in de weer om die strak gestucte muur mooi schoon te houden? Dat is nu verleden tijd. Met de nieuwste verf hou je je muur vlek en vetvrij! Zelfs de keuken en de hal! 

Ik ben zo iemand die altijd vlekken heeft. Niet alleen in mijn eigen kleding (vooral die kleding, die je niet zelf kunt wassen…), maar ook in tafelkleden, in de gordijnen en op de muur. Op dit moment zijn de muren van de keuken en de hal echt een doorn in mijn oog. Van de laatste verfbeurt, drie jaar geleden, is niets meer over.

Toen ik me verdiepte in de beste oplossing voor deze wanden, lees: niet door urenlang op verf websites te surfen, maar met een simpel bezoekje aan de Decokay winkel in de buurt, hoorde ik van de nieuwste techniek op het gebied van matte muurverven. De Stain Shield Technology waarmee de Sikkens Alpha Rezisto muurverf is uitgerust. Deze technologie maakt dat het vuil niet de kans krijgt om in de verf te dringen, waardoor deze zo van de muur naar beneden druppelt of aan de oppervlakte blijft zitten zonder vlekken in de verflaag achter te laten. En als je een doekje over de muur haalt om de vlek eraf te vegen, behoudt de muur toch zijn mooie matte uitstraling. 
Wauw! Dat heb ik nodig! Mijn volgende project wordt dan ook de hal en de keukenmuur voorzien van deze vuilafstotende Sikkens Alpha Rezisto muurverf. Nu alleen nog even de kleur uitkiezen en dan kan ik aan de slag!  
 
Ook zin in smetteloze muren? Ga eens langs om te zien en te ervaren, bij een Decokay bij jou in de buurt. 

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay