a_house_of_happiness_hotel_black20210215141239.webp

Gordijnen op maat met goud of zilver in interieur

Raamdecoratie combineren met een metallic trend lijkt een uitdaging. Maar niets is minder waar. Juist met gordijnen, inbetweens en vitrages kun je op een heel subtiele manier bijvoorbeeld goud of zilver aan je interieur toevoegen.

Laten we het eerst over kleur hebben in combinatie met overgordijnen. Een mooie donkerblauwe (of zwarte) uni geeft een rijke uitstraling, en dat hoeft niet per se velours te zijn. Ook linnenlook is uitstekend geschikt voor deze tijdloze oplossing. Style je gordijn vervolgens af met een gouden embrasse… simpel en toch chique!

Veel hoogwaardige en luxe gordijncollecties zijn niet alleen in uni kleuren te krijgen, maar ook in stoffen met mooie dessins. Wat dacht je van een goudkleurige zijde look met een donkere ornamentprint? Je waant je bijna in een kasteel. Verfijnde garens lijken soms net gouddraad en geven aan bepaalde stoffen een subtiele goudglans. Wanneer je een opengewerkte stof neemt, combineer je bijna automatisch modern en luxueus.

Licht en luchtig… we hebben het over vitrage en inbetweens. En ook die zijn te krijgen met geelgouden of zilverachtige prints. Als effen beter bij je interieur past, kan een goudkleurige vitrage of een parelgrijze - voor een zilveren effect - inbetween heel goed gecombineerd worden. Een wat neutralere basis zorgt er doorgaans voor dat je flink kunt uitpakken met accessoires; laat die gouden hanglampen maar komen.

Heb je liever een strakkere afwerking voor het raam? Dan zijn er natuurlijk altijd jaloezieën in heel veel metallic kleuren te krijgen. En ook rolgordijnen en dupligordijnen zijn uitstekend te combineren met allerlei typen - en kleuren - gordijnen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay